Restaurang Station linje.png
 

LUNCH V.33
11.00-14.00


MÅNDAG 11/8
Biff à la lindström med skysås, persiljesmör, gröna ärtor och stekt potatis
Kycklingcurrygryta med paprika, champinjoner, ananas och basmatiris
Vegetariskt, vegofärsfllda paprikor med basmatiris och ajvarsås


TISDAG 12/19
Skomakarlåda, biffstek med skysås, sidfläsk, purjolök och potatispuré
Mandelpanerad koljafilé med remouladsås, gröna ärtor och kokt potatis
Vegetariskt, ricotta & spenatfylld tortellini med parmesansås och rucola


ONSDAG 13/19
Schnitzel med rödvinssky, choronsås, gröna ärtor och råstekt potatis
Laxwallenbergare med vitvinssås, dillslungade juliennegrönsaker och potatispuré
Vegetarisk svamprisotto med smörstekt sparris, rostade valnötter och grana padano


TORSDAG 14/19
Wallenbergare med kryddsmör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatispuré
Tempurastekt torskfilé med sriracha aioli, gurk & rädissallad och kokt potatis
Vegetarisk spaghetti bolognese på soyafärs med linguine och parmesan


FREDAG 15/19
Cajunsotad flankstek med pepparsky, bearnaisesås, tomat & mangosalsa och pommes frites
Örtbakad laxfilé med citronkräm, smörslungad sparris och saffransrisotto
Vegetariska enchiladas med quacamole, tomatsalsa och rostade majskorn

VECKANS SALLADER
Caesarsallad, grillad kycklingfilé, bacon, parmesan,brödkrutonger och grönsallad
Vegetarisk caesarsallad, örtgrillad halloumi, brödkrutonger, caesardressing och säsongens grönsaker
Räksallad, handskalade räkor, dillkräm, kokt ägg och säsongens grönsaker


Till våra luncher ingår stort salladsbord, nybakat bröd, måltidsdryck, fika, kaffe/te

Har du specialkost eller allergier så säg gärna till i god tid !

För mer info ring 08-556-00120