Restaurang Station linje.png
 

Lunch V.14
11.00-14.00


MÅNDAG 30/3
Köttfärslimpa med dragonsås, rårörda lingon, pressgurka och stekt potatis
Krämig kycklinggryta med curry, paprika, purjolök, morot och basmatiris  
Vegetarisk färsk pasta med vitlöksfrästa grönsaker och pestorosso sås



TISDAG 31/3
Kalvstek med grönpepparsås, honungsglaserade rotfrukter och vitlöksbakad klyftpotatis
Örtstekt kummelfilé med sandefjordsås, dillslungad broccoli och kokt potatis
Panerad halloumi med tzatziki, paprikaröra och bulgursallad


ONSDAG 1/4
Fläskschnitzel med rödvinssky, bearnaise, vitlöksstekta haricots verts och friterad kulpotatis
Laxwallenbergare med brynt smör, dillslungade juliennegrönsaker och potatispuré
Vegetarisk saffransrisotto med grillade grönsaker, rostade valnötter och ruccola


TORSDAG 2/4
Biff à la Lindström med kalvsky, persiljesmör och råstekt potatis
Pankopanerad torskfilé remouladsås, syrlig ärtsallad och kokt amandine potatis
Vegetarisk pasta bolognese på vegofärs med linguine och hyvlad parmesanost

FREDAG 3/4
Flankstek med pepparsky, tryffelbearnaise, tomat & löksallad och pommes frites
Citronbakad laxfilé med hollandiesås, smörslungad savoykål och potatiskroketter
Vegetariska enchilladas med avokadokräm, tomatsalsa och kryddig bondsallad

 VECKANS SALLADER
Laxsallad, örtbakad lax med risoni, avokado, citronkräm och säsongens grönsaker
Chevrésallad, gratinerad chevré med bakade rödbetor, honung, valnötter och grönsallad
Rostbiffsallad, örtbakad rostbiff med krämig potatissallad och säsongens grönsaker


Till våra luncher ingår det ett stort salladsbord, hembakat bröd, måltidsdryck, kaffe/te och fika!

Har du specialkost eller allergier så säg gärna till i god tid !