Restaurang Station linje.png
 

Lunch V.18
11.00-14.00

MÅNDAG 29/4
Pannbiff med grönpepparsås, svartvinbärsgelé, pressgurka och stekt potatis
Kycklinggryta med kokosmjölk, gröncurry, bambuskott, champinjoner och basmatiris
Vegetariskt, mozzarellagratinerad paprika med sojafärs, saffransris och ajvarsås


TISDAG 30/4
Fläskfilémedaljoner med konjakssås, haricots verts och friterad kulpotatis
Lättpanerad kummelfilé med skagenröra, picklade morötter och kokt potatis
Vegetarisk svamprisotto med smörstekt sparris, rostade valnötter och parmesan


ONSDAG 1/5

1a Maj, Lunchstängt öppet för a la carte från 13:00


TORSDAG 2/5

Kycklingschnitzel med champinjonsås, gröna ärtor och örtbakad klyftpotatis
Sesamstekt torskfilé med citronsås, dillslungad broccoli och potatispuré
Vegetariska enchilladas med jalapenokräm, tomatsalsa och rostade majskorn


FREDAG 3/5

Grillad entrecôte med pepparsky, bearnaise, tomat & löksallad och pommesfrites 
Dillbakad laxfilé med sandefjordsås, rostad blomkål och hasselbackspotatis
Vegetarisk tortellini med spenatsås, confiterade babytomater, sparris och parmesan


VECKANS SALLADER
Italiensk sallad, prusciutto, buffalomozzarella, soltorkade tomater och pestorisoni
Räksallad, handskalade räkor, avokado, dillkräm och säsongens grönsaker

 

I lunchen ingår hembakad bröd, salladsbuffé, lunchdryck, kaffe och något litet sött.
Tveka inte att fråga våra kockar om du har funderingar eller allergier!