Restaurang Station linje.png
 

Lunch V.48
11.00-14.00


MÅNDAG 24/11
Köttfärslimpa med grönpepparsås, svartvinbärsgelé, saltgurka och potatispuré
Krämig kycklinggryta med curry, sweetchili, paprika, broccoli och basmatiris
Vegetarisk pasta bolognese på vegofärs med linguine och parmesan

 

TISDAG 25/11
Biffstek med skysås, honungsrostade rotfrukter och krämig potatisgratäng    
Tempurastekt torskfilé med srirachaaioli, syrlig ärtsallad och kokt potatis  
Vegetarisk halloumistroganoff med basmatiris, saltgurka och yoghurtkräm


ONSDAG 26/11
Fläskschnitzel med rödvinssås, bearnaise, gröna ärtor och friterad kulpotatis
Laxwallenbergare med pepparrotssås, citronslungade rotfrukter och potatispuré
Vegetariskt, spenat & ricottafylld tortellini med smörstekt sparris, rostade valnötter och parmesansås

TORSDAG 27/11
Helstekt fläskfilé med svampsås, vitlöksslungad haricots verts och råstekt potatis
Pankopanerad flundrafilé med dansk remouladsås, smörslungad savojkål och kokt potatis    
Vegetariska falafel med tahinisås, tzatziki och bulgursallad


FREDAG 28/11
Cajunbakad flankstek med pepparsky, chilibearnaise, tomat & rödlöksallad och pommes frites
Citrusbakad laxfilé med sandefjordsås, handskalade räkor, syrlig spenatsallad och potatiskroketter
Panerad halloumi med avokadoröra, paprikaröra och bulgur


VECKANS SALLADER
Caesarsallad, grillad kycklingfilé med bacon, brödkrutonger dressing, parmesan och grönsallad
Vegetarisk caesarsallad, örtgrillad halloumi med brödkrutonger, dressing, parmesan och grönsallad
Laxsallad, bakad lax med risoni, avokado, dillkräm och säsongens grönsaker



Till våra luncher ingår stort salladsbord, nybakat bröd, måltidsdryck, fika, kaffe/te

Har du specialkost eller allergier så säg gärna till i god tid !

För mer info ring 08-556-00120