Chapter´s Bar & Steakhouse
HAGASTADEN

Varmt välkomna in på våra populära luncher som serveras mellan 11.00-14.00
( EJ bordsreservationer under lunchserveringen )
eller
en trevlig middag från 16:00-22:00 där våra kockar lagar maten efter era önskemål !

Afterwork med riktig prisvänlig meny, barhäng, bordsservice och trevlig musik mån-fre
15-20 !

Större sällskap ? Hör gärna av er så ordnar vi plats för hela gänget!


Våra avbokningsregler för stora sällskap.

För att ej bli debiterad ska avbokning ske senast 14 dagar innan datum för den bokade middagen.
Avbokningar som sker senare än 14 dagar fram till 7 dagar innan bokningen debiteras med 50% av matkostnaderna. Avbokningar som sker 7 dagar innan bokningen och senare debiteras med 100% av bokningen. Specialkost samt antal deltagare ska vara oss tillhanda senast 7 dagar innan.


Chapter´s

Med samlade kunskaper inom yrket och med vårt team som under många år har vuxit ihop sig, hoppas vi kunna servera dig god mat och dryck tillsammans med den personliga servicen som vi är kända för.


Chapter´s erbjuder en klart prisvärd restaurangupplevelse.
Våra kunniga kockar tillagar maten utifrån dagsfärska råvaror av högsta kvalitet från olika matkulturer som kombineras med det amerikanska och nordiska köket.

Vi strävar efter att utvecklas och skapa goda smakupplevelser efter våra gästers önskemål.

Vårt mål är att du kommer som en gäst och går som en vän!

FÖLJANDE ÖPPETTIDER GÄLLER;
MÅNDAG-TORSDAG 11.00-23.30
FREDAG 11.00-01.00
LÖRDAG 14.00-01.00

 
Restaurang Station linje.png
 

Lunch V.51
11.00-14.00

MÅNDAG 15/ 12

Baconlindad köttfärslimpa med dragonsås, rårörda lingon, saltgurka och potatispuré
Coq au vin på kycklinglårfilé, sidfläsk, champinjoner, morot, syltlök och kokt potatis
Vegetarisk ricotta & spenatfylld tortellini med parmesansås och ruccolasallad

TISDAG 16/12

Boeuf bourguignon, högrevsgryta med rödvin, sidfläsk, champinjoner,
purjolök och kokt potatis
Smörstekt spättafilé med skagenröra, gröna ärtor och kokt potatis  
Vegetariskt, vegofärsfyllda paprikor med ajvarsås, grillade grönsaker och bulgur

ONSDAG 17/12

Piccata Milanese, oststekt kycklingfilé med tomatragu, vitlöksstekta haricots verts, yoghurtkräm och saffransris
Dillstekt strömming med krämig gubbröra, rårörda lingon och potatispuré
Vegetarisk halloumistroganoff med picklad rödlök, saltgurka och basmatiris

TORSDAG 18/12

Helstekt lammrostbiff med rödvinssky, honungsrostade rotfrukter och potatisgratäng
  Sesamstekt torskfilé med srirachaaioli, soyaslungad broccoli och kokt potatis
Vegetarisk svamprisotto med smörstekt sparris, rostade valnötter och parmesan

FREDAG 19/12

Flankstek med pepparsky, bearnaise, tomat & mangosalsa och pommes frites
Mandelstekt laxfilé med sandefjordsås, citronslungad savojkål och potatiskroketter    
Vegetariskt rotfruktslasagne med béchamelsås och parmesan

VECKANS SALLADER

Chevrésallad , gratinerad chevré, rödbetor, honung, valnötter och grönsallad
Italiensk sallad, prusciutto, buffelmozzarella, soltorkade tomater, säsongens grönsaker



Till våra luncher ingår stort salladsbord, nybakat bröd, måltidsdryck, fika, kaffe/te

Har du specialkost eller allergier så säg gärna till i god tid !

För mer info ring 08-556-00120

 
Restaurang Station linje.png

KVÄLLSMENY

Restaurang Station linje.png

Chapter´s Bar & Steakhouse
HAGASTADEN

Gävlegatan 22
113 30 Stockholm
karta

Följande öppettider gäller;
Måndag-torsdag 11.00-23.30
Fredag 11.00-01.00
lördag 14.00-01.00

kONTAkT

08 556 001 20

073 539 5401

Bokningar görs via mejl eller det ovanstående telefonnumret, måndag-fredag!
info@restaurang-station.se

Våran Hachiko !

Även våra bästa vänner är välkomna till Chapter´s !